keskiviikko 10. syyskuuta 2014

HENGISSÄ

Hei vaan ja anteeksi postauksien puute! Me voidaan hyvin, tultiin eilen Zadariin ja huomenna lähdetäänkin kohti viimeistä etappia - Dubrovnikia. Eilen oltiin niin rättipoikkiväsyneitä koko päivän matkustamisesta, ettei konetta saatu edes auki, ja tänään ollaan oltu kiertelemässä Zadaria.


En oo ottanut mitään paineita tästä kirjoittelusta, me nyt naatiskellaan kun vielä on lomaa jäljellä. Huomenna kyllä yritän saada aikaiseksi Icici-postauksen!

Dubrovnikissa ollaan sitten kuusi yötä, eli koko loppu aika. Vinkkejä otetaan vastaan!

4 kommenttia:

  1. No ihan kiitettävästi olet Katri kyllä muistanut meitä taustajoukkoja postauksilla, ei tosiaan mitään paineita. Meille on koko se Baltian puoli täysin hämärän peitossa, kaikki kiinnostaa. Mutta tärkeintä on se, että TEILLÄ on kivaa ja kaikki on ok. Muusta viis. Koira-asioista laitan Atelle erillisen meilin Facebookkiin.
    Raija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ihanaa kyllä! Ja Atte kertoi koira-asioista ja ne saivat iison hymyn huulille! :)

      Poista
  2. Olen nettimotissa kotona edelleen eli pystyn vain työssä katsomaan postauksia, kiukuttaa.
    Hotellistanne länteen vajaan kilometrin päässä on Mala Petka, ilmeisesti luonnonsuojelualue tai kansallispuisto tms. Esitteiden mukaan hyvä paikka romanttisille kävelyille ja kukkulan huipulta on hienot näkymät merelle ja muuhun ympäristöön. En itse käynyt siellä, vaikka meidän hotelli oli niemen toisella puolella. Vajaan kilometrin päässä hotellistanne on myös vanha kaupunkin, joka on aivan upea. Muistakaa kiivetä kaupunkia ympäröivälle muurille ja kävellä kaupungin ympäri. Sieltä näkyy hienosti koko vanha kaupunki sekä muurien ulkopuolinenkin ympäristö.
    Kannattaa mennä myös köysijunalla ylös Napoleonin paikoille, itse en uskaltanut sinne mennä heikon pääni kanssa.
    Ennen kaikkea pitäkää hauskaa!

    Sirpa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pidetään ja pidetään nuo kohteet mielessä! Tänään ollut heikko ilma, mutta tästä eteenpäin luvattu parempaa! :)

      Poista