perjantai 22. elokuuta 2014

EKA PÄIVÄ PULKASSA

HUH!

Jopas on ollut täydellinen eka reissupäivä!! Tänään kaikki on mennyt kyllä ihan nappiin!

Aamu alkoi klo 4.30 aamupalalla, jonka jälkeen lähdettiin lentokentälle. Meillä oli vaihto Oslossa ja lennot sujui hyvin ilman mitään ihmeellistä, kunnes... päästiin perille Müncheniin ja huomattiin, että mun rinkkaa ei näy eikä kuulu. Onneksi me oltiin varauduttu tällaiseen, ja pakattu puolet mun kamoista Aten rinkkaan ja toisinpäin. Atte kävi kysymässä missä rinkka menee (kun mä edelleen odotin toiveikkaana tyhjän matkatavarahihnan äärellä), ja selvisi että mun rinkka oli yllättäen jäänyt Osloon... Mä suhtauduin tähän kuitenkin lähes innoissani, sillä matkavakuutus korvaa 85 euroa, jos matkatavara on yli kaksi tuntia muilla mailla.
Lentokentällä unohdus oli jo huomattu ja asia oli hoidettu niin, että mun rinkka saapuisi seuraavalla koneella perästä. Lentokentältä luvattiin, että rinkka toimitettaisiin tänään hotellille, joten me lähdettiin kohti keskustaa hyvillä mielin.

Taidettiin näyttää aika turisteilta kävellessämme Münchenin massiivisen lentokentän läpi, sillä joku mukava keski-ikäinen pariskunta tuli kysymään meiltä, että ollaanko me matkalla keskustaan. Pariskunta oli ostanut päivälipun,  ja he olivat nousemassa Espanjan koneeseen, joten he eivät voineet käyttää lippua enää. Me sitten ostettiin heiltä tämä koko Münchenin alueen kattava päivälippu ja säästettiin näin kymmenen euroa (ja todennäköiset hampaidenkiristelyt automaatin kanssa). Kiitos, Danke.

Tultiin sitten kierrätyspäivälipun ansiosta lentokentältä S-bahnilla melkein hotellille asti. Metrokartta oli tosi selkeä, joten hutireissuja ei tullut tehtyä. Meidän metropysäkiltä, Giesingiltä, matkaa hotellille oli noin kilometri. Hotelli on ihan överihieno verrattuna siihen mitä me siitä maksettiin.




Tänään on kierrelty vaan tässä hotellin lähistössä ja maisteltu paikallisia ruokia ja juomia. Me ollaan herätty niin pirun aikaisin, että pian alkaa kyllä uni painaa (kello on täällä pian 22 :D). Huomenna mennään itse keskustaan poukkoilemaan ja sunnuntaina suuntana Dachau. Alla kuitenkin tutustumispäivän kuvia.








Loppuun vielä koko päivän päässä soinut biisi (toinen päivän korvamato on Kahden Keikan tunnari?!)


Terkuin,

superväsynyt Team KAtte

5 kommenttia:

  1. Hyvin harvoin käy niin, että joku esittää mulle biisin, jota en ole ennen kuullut, ja tykkään siitä aivan kympillä. Nyt kävi.

    Tuo teidän hotelli näyttää aika kivalta. Ainakin paljon paremmalta kun se Kouvolan Cumulus, jossa tämän viikon yövyin. Siellä ei ollut edes kunnollisia valoja. Plussaa oli toki se, että ikkunasta aukesi näkymä, joka muistutti Schindlerin lista-elokuvaa. Mustavalkoista muuten, paitsi sininen Cumuluksen lippu.

    Keskitysleireistä puheenollen, kun menette sinne Dachaun suunnalle, niin muistakaa käydä suihkussa siellä hotellissanne etupeltoon. Kuulemma siellä leirillä suihkuttelu ei ole kovin terveellistä.

    VastaaPoista
  2. Olihan hotellin tyynyllä karsuja!?
    Kuvista päätellen Atte pääsi mieleiseensä puistoon. Toivottavasti Dachausta löytyy vastaavia paikkoja.
    Matka on alkanut kokemusrikkaasti. Tällä menolla rahaakin on taskussa enemmän tullessa kuin lähtiessä��
    Odottelemme malttamattomana Dachaun kokemuksia....

    Mahtavaa reissun jatkoa!!
    T. Der Pate und Patin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ollut karsuja! Hotellin ainut miinus!
      Vastaavia puistoja on käyty kartoittamassa, Dachausta sellaista ei löytynyt kyllä..
      Ikävä kyllä sitä rahaa on mennyt jonkin verran, täällä on liian hyvää ruokaa ja liian mukavia puistoja.

      Herzliche Grüße,

      Patentochter

      Poista