keskiviikko 20. elokuuta 2014

ÄITI ÄLÄ PELKÄÄ, KYLLÄ PIDÄN ITSESTÄ HUOLEN

Vaatteet on sullottu vakuumipusseihin ja rinkat on pakattu. Kämppä on siivottu (koska siistiin kotiin palaaminen on parasta) ja jääkaappi lähes tyhjä. Kamera on ladattu ja tyhjätty. Kaikki liput ja laput on skannattu koneelle ja lähetetty sähköpostiin.

Jännittää. Huomenna matka alkaa kohti The Reissua. Me ollaan yks yö Aten porukoilla ja sitten perjantaina anivarhain lähdetään kohti Müncheniä.

Oon tunnetusti maailman pahin stressaaja (oikeastaan me kilpaillaan tästä äidin kanssa). Oon miettinyt kaiken mikä voi mennä vikaan tuhkapilven mahdollisesta tulemisesta ryöstöön ja ebolaan. Mitä jos me ei ehditä koneeseen, mitä jos rinkat jää matkalle, mitä jos me ei löydetä hotellia, mitä jos Topille käy jotain kun ollaan reissussa ja muuta täysin turhaa jossittelua. Stressaan asioita, joihin oikeastaan ei voi vaikuttaa itse mitenkään. Kun ajattelen asiaa, niin parhaitenhan me pärjätään, kun pidetään huolta toisistamme ja käytetään (lue: Atte käyttää) maalaisjärkeä. Oon myös kuullut juttua, että asioilla on tapana järjestyä..


Mutta koska satun olemaan myös superinnostuvaa sorttia, oon myös ihan varma että tästä tulee maailman kivoin reissu! En malta odottaa Münchenin beer gardeneita, Innsbruckin Primarkia (heh), Bad Gasteinin maisemia, Lake Bledin kirkkaita vesiä ja Kroatian rannikkoa. Ollaan fiilistelty aika huolella kaikkia paikkoja, mutta toistaiseksi fiilistely ei ole yltänyt vielä suunnitelmiksi asti. Münchenissä ollaan pe-ma, Innsbruckissa ma-to ja sitten mennään luultavasti Bad Gasteiniin. Tai sitten ei. Tässä suunnittelemattomuudessa on se hyvä puoli, että voi mennä sinne minne huvittaa.

Seuraava postaus tuleekin jo Münchenistä. JEE PIAN MENNÄÄN!


Terveisin,

stressaava ja samalla maailman innostunein Katri

PS. Äiti! Lupaa rapsuttaa Topia kolmen ihmisen edestä. Ja anna herkkua.


14 kommenttia:

  1. >Oon tunnetusti maailman pahin stressaaja (oikeastaan me kilpaillaan tästä äidin kanssa).
    Sanoisin, että toistaiseksi olet johdossa.

    >Oon myös kuullut juttua, että asioilla on tapana järjestyä..
    Tämän villin huhun varaan olen rakentanut koko elämäni.

    >Tässä suunnittelemattomuudessa on se hyvä puoli, että voi mennä sinne minne huvittaa.
    Mikään ei ole niin hienoa kuin tuo.

    >PS. Äiti! Lupaa rapsuttaa Topia kolmen ihmisen edestä. Ja anna herkkua.
    Ei varmaan haittaa, jos minä välillä autan?

    Toivoo siis rakkain (ja yllättäen ainoa) veljesi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 1. Tiedän
      2. Tiedän ja samoin
      3. Ei niin, paitsi jos joutuu yöksi sillän alle suunnittelemattomuuden takia.
      4. Ei haittaa, se on oikeastaan käsky sinulle myös.
      5. Anteeksi mutta mulla on myös karvainen pikkuveli!!! (Ei ehkä ihan voi verrata, mutta melkein)

      -K

      Poista
    2. Jouduin vähän muokkaamaan, tässä uusi versio:
      3. Ei kai sekään niin paha juttu ole? Maailma on kokemuksia ja elämyksiä! Yö sillan alla on kuitenkin aika hieno kokemus. Ehkä.
      5. No enhän minä ajatellut, että ihan ainoa. Mutta vähäkarvaisista ehdottomasti suloisin.

      Poista
    3. No eipä tuo nyt ehkä ihan maailmanloppu, mutta otan mieluummin silti katon pään päälle!
      Ja toki olet <3

      Poista
  2. Eihän me stressata, tarkistetaan vain noin sata kertaa, että kaikki tarvittava on mukana. Emme myöskään murehdi turhia, otamme vaan eri mahdollisuuksia huomioon.
    Pitää vaan muistaa välillä myös ottaa rennosti ja nauttia.
    Pitäkää huolta toisistanne ja Atte - hillitse Katrin hulluimmat innostukset!
    Terveisin Äiti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi mami et olisi uskonut kuinka zen-olotilassa täällä on tänään oltu... Rinkka Oslossa - "ei haittaa, etittäiskö joku ruokapaikka?"

      Poista
  3. Minä olen Aten äiti Raija ja taustalla kuorsaa Katrin ja Aten juuri kentälle vienyt Aten isä, Pera. Luotan kyllä varsin pitkälle tämän järkiparin meininkiin, ovat nätisti toisiaan tasapainottava kaksikko. Katrille ja Atelle unohdin sanoa, että kun olen työni puitteissa muutamia kertoja kuullut erilaisia turvallisuuskouluttajia, ne puhuvat usein "intuition" voimasta. Eri tilanteissa pitäisi olla koko ajan kartalla - jakaa sitä viestiä myös ympäristöön tarkkailemalla kulloistakin tukikohtaa näkyvästi ja valppaasti, vaistoihin pitäisi luottaa, enkä tässä vähättele sen kummemmin innostusta kuin varoituksenkaan ääniä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuhan ei päissään kultakellot kädessä ja lompakko takataskussa pyöri tuola ympäri kyliä, niin luulisin, että selviää aika helpolla.

      -Atte

      Poista
    2. Näin turvallisuusalalla työskentelevänä en voi muuta kun vahvistaa tämän intuition, tai niin kuin meillä sanotaan, filliksen mahtia. Mutta kun oleillaan sivistysmaissa, kannattaisi sen fiiliksen lisäksi hankkia hieman lisää voimaa. Saksassa ja muuallakin Keski-Euroopassa ovat kaasusumuttimet lupavapaita. Sellainen kannattaa hankkia, mutta pitää muistaa, että ei tuo sitä Suomeen. Täällä ne lasketaan ampuma-aseiksi.

      Poista
  4. Onnekseni bongasin blogin Facebookista ja aionkin tiiviisti seurata edesottamuksianne maailmalla. Toivottavasti ehditte innostukseltanne kirjoitella kuulumisia tasaisesti tännekin. Reitti ja suunnitelmat kuulostavat juuri sopivan vapaamuotoisesti suunnitelluilta ja veikkaukseni onkin, että reissusta tulee teille unohtumaton, toivottavasti hyvässä mielessä. Päräyttävän hyvää reissua! Bon voyage!

    Terv,
    Hyvinkään Hurja Henkka.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kalja on halpaa ja ruoka lihapitosta, että eiköhän tästä ihan toimiva reissu saada :)

      -Atte

      Poista
  5. Mahtavaa matkaa teille ��
    Milja & Jussi

    VastaaPoista
  6. Eipä näköjään hymiöt näy oikein :)

    VastaaPoista