maanantai 27. heinäkuuta 2015

LONDON CALLING

Tervehdys paniikinsekaisista tunnelmista! Huomenaamulla ennen sitä kuuluisaa kukonlaulua lennetään sinivalkoisin siivin kohti Lontoota mamman, tädin ja serkun kanssa. Reissu tyttöporukalla kestää tiistaista perjantaihin, ja perjantaina Atte lentää Lontooseen kun muut tytsyt meikäläistä lukuunottamatta lähtee kohti kotia. Aten kanssa ollaan perjantaista maanantaihin Guildfordissa, ja sieltä matkataan vielä muutamaksi päiväksi takaisin Lontooseen ennen kotiin lähtöä.

Ja mitäs sitten on suunnitelmissa? No ainakin pubeja, Primark, Leijonakuningas-musikaali, London Eye, oravien syöttämistä puistossa, visiitti Freddie Mercuryn kotitalolla, haahuilemista, museokäynti, ja käveleskelyä Surrey Hillsillä. Apua kuulostipas ahdistavan täyteenpakatulta näin kirjoitettuna. Mutta onneksi päivässäkin ehtii tehdä vaikka mitä!

Kovasti yritin saada tähän kuvitukseksi kuvia edelliseltä Lontoon reissulta vuodelta 2011, mutta ne on ilmeisesti mamman koneella. Joten tässä kuva Skotlannin terassikeleistä vuodelta 2012, toivotaan että Englannissa ois paremmat säät!

Oon aina ennen lähtöä ihan sekaisin. Vihaan pakkaamista ja tätä paniikkia, jonka kyllä tiedän loppuvan heti lentokentällä. Me ollaan Aten kanssa niin hyvä tiimi, koska mä tarkistan kaikki aina miljoonaan kertaan, ja Atte taas yrittää rauhoitella mua sen miljoona kertaa. Nyt jännittää kuinka a) mä pärjään ilman järjen ääntä ja b) kuinka Atte muistaa hoitaa kaiken kun en ole tarkastamassa? :D

Mutta, kertokaa toki jotain must see -juttuja Lontoossa jos sellaisia tulee mieleen! Mitään koko päivää vieviä juttuja ei varmaan ehditä toteuttamaan tässä ajassa, mutta kaikkea ideoita otetaan vastaan.

Jee seikkailu on taas lähellä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti